Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Ciabatta met mortadella, paprika en pesto

Ciabatta met mortadella, zongedroogde tomaat en pesto

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de ciabatta’s indien nodig af in een voorverwarmde oven. Snijd de ciabatta’s open en beleg ze royaal met de mortadella, de mozzarella, de artisjok, de rucola en de zongedroogde tomaat. Schep er royaal pesto op en serveer direct.

Per portie: 928 kcal | 81 g koolhydraten | 37 g eiwit | 49 g vet

Foto’s en receptuur: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)