Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
citroenmayonaise

Citroenmayonaise

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de citroenen onder heet water en wrijf ze droog. Rasp de schil er fijn af. Knijp het sap uit de citroenen.

  2. Meng de eidooiers met de mosterd, het zout en de poedersuiker. Roer het citroensap erdoorheen.

  3. Voeg al kloppend druppelsgewijs de olie toe. Klop zodra de mayonaise dikker wordt de olie er voorzichtig wat sneller doorheen. Roer de citroenschil door de mayonaise.

Foto’s: Stephan van Raay
Foodstyling & receptuur: Willem van Santen
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Subba (subba.nl)

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)