Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Citroenschelvis met peterselie-aardappels

Citroenschelvis met peterselie-aardappels

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappels, was ze en snijd ze in stukken. Kook de aardappels in ca. 15 minuten gaar in water met wat zout. Wentel de schelvisfilets in de bloem en breng ze op smaak met zout en peper. Was de citroen en snijd hem in schijfjes. Was de peterselie, schud hem droog en pluk de blaadjes van de takjes.

  2. Verhit 2 el boter en bak er de schelvisfilets goudbruin in. Voeg de citroenschijfjes en de olijven toe en bak ca. 2 minuten mee. Giet de aardappels af en stoom ze kort droog. Stamp de aardappels grof en meng er de olijfolie en de peterselie doorheen. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Serveer de gebakken schelvisfilets met de aardappels en schep er de bakboter met citroenschijfjes en olijven overheen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)