Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Clubsandwich met pastrami uit When Harry met Sally

Clubsandwich met pastrami uit When Harry met Sally

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng het zeezout, peperkorrels, korianderzaad, bruine basterdsuiker, tijm en knoflook goed door elkaar en wrijf het goed om het vlees heen zodat het goed kan ‘pekelen’. Dek het strak af met vershoudfolie en leg het ruim 1,5 dag in de koelkast.

  2. Spoel met koud water de pekel van het vlees. Dep het droog en bak het in de boter aan alle kanten bruin.

  3. Verwarm de rookoven op laag vuur, doe het rookmot erin en rook er het vlees ca. 30 minuten op lage temperatuur. Gebruik je een barbecue? Verwarm de barbecue tot 140 graden, voeg de rookmot toe en rook het vlees ca. 30 minuten. Laat het vlees afkoelen. Snijd het vlees in dunne plakken.

Receptuur & foodstyling: Sjoerd Kleijn Foto's: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)