Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Contessa

Contessa

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Een zomerse variant op de ultrahippe negroni met Campari, rode vermout en gin is de wat lichtere contessa met Aperol, droge vermout en gin.

Bereiding

  1. Meng de Aperol met de droge vermout en de gin en verdeel het mengsel over de flesjes. Voeg aan elk flesje een sinaasappelschilletje toe. Bewaar gekoeld tot serveren. Serveer in 6 whiskyglazen gevuld met ijsblokjes.

© olive Magazine/Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)