Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Vlierbloesemframbozenmocktail

Contessa

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Een zomerse variant op de ultrahippe negroni met Campari, rode vermout en gin is de wat lichtere contessa met Aperol, droge vermout en gin.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Een zomerse variant op de ultrahippe negroni met Campari, rode vermout en gin is de wat lichtere contessa met Aperol, droge vermout en gin.

Bereiding

  1. Meng de Aperol met de droge vermout en de gin en verdeel het mengsel over de flesjes. Voeg aan elk flesje een sinaasappelschilletje toe. Bewaar gekoeld tot serveren. Serveer in 6 whiskyglazen gevuld met ijsblokjes.

© olive Magazine/Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!