Gestoofde rode linzen met spinazie en worstjes
Eenvoudig
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Pel de ui en de knoflook. Hak de ui en de knoflook grof in de kleine transparante kom.
Plaats de rvs-kom op de Cook Expert en doe er 2 el boter, de ui, de knoflook en de tomatenpuree in. Start het programma Sudderen.
Voeg na 3 minuten de linzen, 750 ml water en het bouillonblokje toe. Start het programma weer en gaar de linzen in ca. 20 minuten.
Was de spinazie en laat hem goed uitlekken. Bak de worstjes in een koekenpan in ca. 15 minuten goudbruin en gaar.
Voeg de spinazie 3 minuten voor het einde van de kooktijd toe aan de linzen. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de gestoofde linzen met de spinazie en wat stoofvocht over diepe borden. Serveer met de worstjes.