
Çöp şiş (lamsspiesjes met uiensalade)
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
ca. 8 uur wachttijdca. 8 u. wachttijd
Bereiding
Snijd de lamsbout in stukjes van ongeveer 1 x 1 cm. Pers de knoflook. Doe de specerijen en kruiden, zout en peper, knoflook en olijfolie in een kom en meng alles goed. Voeg de stukjes lamsbout toe en vermeng ze met de marinade. Laat ze zo lang mogelijk marineren, bij voorkeur een hele nacht, dan trekken de smaken goed in het vlees.
Rijg de stukjes lamsbout aan satéprikkers. Verhit een grillpan of barbecue tot flink heet en gril de lamsspiesjes naar wens.
Snijd de groenten in stukken. Als alle lamsspiesjes gegrild zijn, gril je de groenten nog even in de grillpan of op de barbecue. Serveer met bijvoorbeeld sumak salatası (uiensalade).
Karsu’s Kitchen
€ 34,99