Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cornbread muffins met honing

Cornbread muffins met honing

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 210°C / hetelucht: 190°C). Smelt intussen 25 g boter en laat een beetje afkoelen.

  2. Meng het maismeel met de bloem, de suiker, het bakpoeder en het zout in een kom. Klop in een andere kom de eieren los met de melk en de honing. Voeg de gesmolten boter samen met de geraspte cheddar toe aan het eimengsel. Meng dit vervolgens met de droge ingrediënten in de andere kom.

  3. Vet het muffinbakblik in met boter. Verdeel het beslag over de holtes. Bak de cornbread muffins in ca. 20 minuten goudbruin en gaar in de oven. De muffins zijn klaar als een satéprikker schoon uit de muffins komt. Serveer de muffins warm of op kamertemperatuur. Besprenkel eventueel met wat extra honing voor het serveren. Lekker bij de brunch.

Per portie: 188 kcal | 21 g koolhydraten | 8 g eiwit | 8 g vet

@anne_travel_foodie)

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)