Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
courgettebloemen met honing en azijn

Courgettebloemen met honing en azijn

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zeef de bloem in een kom en voeg al roerend het water toe tot een glad beslag ontstaat. Meng in een andere kom de honing en de azijn.

  2. Verhit de olie in een ruime pan tot 180°C.

  3. Wentel de courgettebloemen in het beslag. Laat overtollig beslag eraf druipen en frituur de bloemen in ca. 2 minuten krokant. Laat de courgettebloemen uitlekken op keukenpapier en
    breng op smaak met zout.

  4. Serveer de courgettebloemen direct met de dressing om de bloemen in te dippen.

© olive Magazine / Immediate Media Foto’s: Charlie Richards Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Sarah Cook

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)