Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Lunch to go: couscous met abrikozen

Couscous met abrikozen

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Janine Jansen: "Het leuke van volkoren couscous is dat je niet proeft dat het volkoren is. Want eigenlijk ben ik dol op gewone witte couscous, maar ja…"

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 1

Ingrediënten

Janine Jansen: "Het leuke van volkoren couscous is dat je niet proeft dat het volkoren is. Want eigenlijk ben ik dol op gewone witte couscous, maar ja…"

Bereiding

  1. Breng het water met het bouillonblokje aan de kook. Doe het water bij de couscous en laat het een paar minuten intrekken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de couscous los met een vork. Snij de knoflook, ui, venkel en gember fijn en bak aan in een koekenpan met wat olijfolie. Snij de abrikozen in schijfjes en bak ze even mee. Laat afkoelen.

  2. Rooster de amandelen in een klein koekenpannetje met de kaneel en een klein beetje olie. Roer de honing erdoor. Neem de amandelen in een apart bakje mee.

  3. Als je in de gelegenheid bent het geheel op te warmen, dan is dat lekker, maar koud kan ook.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Lunch to go

€ 18,99
cover lunch to go
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!