Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Nagerecht Pasen: lemoncurd-trifle

7x een lekker dessert voor Pasen

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Na een perfect voorgerecht en een klapper van een hoofdgerecht, is het tijd voor de grande finale: een lekker dessert voor Pasen zorgt ervoor dat je gasten jouw diner nog lang onthouden.

Paas dessert

Ben je van plan helemaal uit te pakken dit jaar met Pasen? Dan hebben wij de lekkerste inspiratie voor je! Zo deelden we bijvoorbeeld al eerder de lekkerste zoete recepten voor Pasen. Tijd om eens wat in te zoomen op het diner. Heb je het voorgerecht en hoofdgerecht al uitgekozen? Dan is het tijd voor een heerlijk dessert voor Pasen! En zie hier, de lekkerste nagerechten op een rij.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Paas toetjes

We maakten een lijstje met onze favoriete toetjes voor Pasen, van een heuse ijstaart tot aan een heerlijke trifle. Welk dessert voor Pasen ga jij maken? Kies je favoriet uit onderstaande paas toetjes en duik de keuken in:

trifle

Napolitaanse trifle XL

Hopelijk heb je nog een flink gaatje vrij tegen de tijd dat de mega-trifle op tafel komt. Pak een grote lepel en schep hem tot op de bodem leeg.

Naar het recept
frambozentaartje

Frambozen-wittechocoladetaartje

Bij twijfel? Altijd chocolade! Dit toetje met framboos is haast te lekker om te delen als we eerlijk zijn…

Naar het recept
vegan tiramisu

Vegan tiramisu van Healthy Wanderlust

Sluit het diner af met dit lekkere vegan dessert voor Pasen: tiramisu! Hier zal iedere zoetekauw gegarandeerd van smullen.

Naar het recept
malteser ijstaart

Malteser ijstaart

Vergeet de Vienetta als afsluiter, dit machtige toetje doet het pas écht goed. Het maken ervan is misschien wel even leuk als het opeten van deze topper.

Naar het recept
Nagerecht Pasen: lemoncurd-trifle

Lemoncurd-trifle

Zo’n grote schaal op tafel staat fantastisch. Maar ieder een eigen schaaltje lemoncurd-trifle mag natuurlijk ook. Met dit dessert voor Pasen maak je er hoe dan ook een feestje van!

Naar het recept
gezouten karamelmousse

Gezouten karamelmousse

Het beste van zoet en zout komt samen in dit heerlijke dessert voor Pasen. Toen we een lezersfoto van dit gerecht op Instagram deelden, werden we overspoeld met reacties of het recept online mocht. Bij deze…

Naar het recept
meringue passievruchtenmousse met gebrande meringue

Passievruchtenmousse met gebrande meringue

Meerdere schaaltjes op tafel staat altijd zo gezellig, dus dat is precies waar we deze overheerlijke mousse met passievrucht in serveren.

Naar het recept

Foto: Eddy Haitjema

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!