Na een perfect voorgerecht en een klapper van een hoofdgerecht, is het tijd voor de grande finale: een lekker nagerecht voor Pasen zorgt ervoor dat je gasten jouw diner nog lang onthouden.

1. Passievruchtenmousse met gebrande meringue

Meerdere schaaltjes op tafel staat altijd zo gezellig, dus dat is precies waar we deze overheerlijke mousse met passievrucht in serveren.

passievruchtmousse met gebrande meringue

Foto: Eddy Haitjema

2. Frambozen-wittechocoladetaartje

Bij twijfel? Altijd witte chocola! Dit toetje met framboos is haast te lekker om te delen.

frambozentaartje

3. Vegan tiramisu

Sluit het diner af met dit lekkere vegan nagerecht voor Pasen: tiramisu! Hier zal iedere zoetekauw van smullen.

vegan tiramisu

4. Malteser ijstaart

Vergeet de Vienetta als afsluiter, dit machtige toetje doet het pas echt goed. Het maken ervan is misschien wel even leuk als het opeten van deze topper.

malteser taart

5. Napolitaanse trifle XL

Hopelijk heb je nog een flink gaatje vrij tegen de tijd dat de mega trifle op tafel komt. Pak een grote lepel en schep hem tot op de bodem leeg.

trifle

6.Gezouten karamelmousse

Het beste van zout en zoet komt samen in dit heerlijke nagerecht voor Pasen. Toen we een lezersfoto van dit gerecht op Instagram zetten, werden we overspoeld met reacties of het recept online mocht. Bij deze…

Benieuwd naar meer overheerlijke recepten voor Pasen? We hebben de lekkerste gerechten voor je brunch en diner verzameld in foodies april. Ren snel naar de winkel om jouw exemplaar te bemachtigen of bestel hem zonder verzendkosten in onze webshop.

gezouten karamelmousse