1. Courgette-worteltaart
Kun je niet kiezen tussen een hartige worteltaart of courgettebrood? Hoeft ook niet! We combineren het beste van twee werelden in één ovenschaal. Makkelijker om iets lekkers op tafel te zetten dan dit wordt het niet.
2. Pasteitjes met ricotta en spinazie
Vergeet het gekookte ei, de brunch is niet niet compleet zonder pastei! Wij gaan voor deze onweerstaanbare variatie met ricotta en spinazie, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere vulling.
3. Salade caprese met gegrilde bimi
Dit is het recept voor je nieuwe favoriete salade: een caprese met knapperige bimi en een ziltige dressing van kappertjes.
4. Koolrabi-carpaccio met peer, blauwaderkaas en amandelen
De tijd dat we dit populaire voorgerecht alleen maakten van vlees is allang voorbij. Na de pompoencarpaccio en de bietencarpaccio is er een nieuwe winnaar opgestaan: koolrabi. Combineer hem met peer en een goede blauweaderkaas om jezelf te verzekeren van een heerlijk gerecht.