Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
ei recepten voor Pasen

Ei recepten: 7x de beste recepten voor Pasen

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Pasen zonder ei is als oud en nieuw zonder oliebollen, maar soms wil toch iets anders dan alleen een gekookt eitje. Daarom tippen wij de beste ei recepten voor bij je paasbrunch!

Ei recepten voor Pasen

Natuurlijk wil je uitpakken met Pasen, niet is lekkerder dan een uitgebreid ontbijt of een luxe brunch. Een eitje mag niet ontbreken, maar wat zijn nu eigenlijk de beste ei recepten voor Pasen? Wij verzamelden onze favoriete recepten voor je!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
BLT met ei en chili-cocktailsaus

BLT met ei en chili-cocktailsaus

BLT staat voor bacon, lettuce, tomato. Knapperig uitgebakken spek, frisse sla en verse tomaat zijn de belangrijkste ingrediënten van deze sandwich. Met een eitje erbij is de sandwich ideaal voor de paasbrunch!

Naar het recept
Gevulde eieren

Gevulde eieren

Bij elke (kring)verjaardag komen ze voorbij, samen met de blokjes kaas en plakjes worst natuurlijk. Ook tijdens de paasbrunch misstaan ze niet op de eettafel, stiekem is dit misschien wel één van onze favoriete ei recepten…

Naar het recept
omelet met gerookte kip en salsa

Omelet met gerookte kip en salsa

Wie was er eerder: de kip of het ei? Voor wie je ook stemt, in dit lekkere gerecht komen ze samen. Houd je van een beetje pit? Maak dan dit heerlijke recept af met chilisaus of sriracha.

Naar het recept
eiersalade

Zelfgemaakte eiersalade

Verstop dit jaar eitjes in een homemade eiersalade. Hier smeer je het liefst al je broodjes mee vol! Dit is niet voor niets een succesnummer tussen alle ei recepten voor Pasen!

Naar het recept
Ei- en spektaartje

Ei- en spektaartje

Maak een taartje van de eeuwenoude combinatie van ei en spek om iedereen te laten smullen. Maak voor de zekerheid een beetje extra, deze taartjes gaan gegarandeerd op aan de ontbijttafel!

Naar het recept
zuurdesemtoast

Zuurdesemtoast met spinazie en een gefrituurd eitje

Heb jij je eitje wel eens gefrituurd? Zo niet, is dit recept een geweldig excuus om er eens mee te beginnen. Onweerstaanbaar lekker, beloofd.

Naar het recept
Duck eggs benedict uit boek FavorFlav

Duck eggs benedict uit boek FavorFlav

Het kippenei kennen we inmiddels, maar waarschijnlijk heb je nog nooit een eendenei gegeten. Deze eieren hebben joekels van dooiers, perfect om te pocheren dus! Daarnaast ziet het er ook nog eens erg fancy uit…

Naar het recept

Meer ei recepten? Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!