Advertentie
Paasrecepten
We vertelden je eerder al alles over een paasstol en deelden heerlijke zoete recepten voor Pasen. Maar goed, wat voor paasrecepten kun je nog meer op tafel zetten? Wij maakten samen met Coop drie onweerstaanbare recepten voor Pasen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een broodpudding? Weer eens wat anders dan de klassieke stol!
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Croque madame
De croque madame is de ‘vrouwelijke’ versie van de croque monsieur, oftewel een gruwelijk lekkere tosti. Deze tosti bak je in de pan met ei, luxe ham en geraspte kaas. Een van onze favoriete paasrecepten, deze onweerstaanbare tosti staat namelijk zo op tafel!
> naar het recept voor croque madame
Paasrecepten: oeufs florentine
Dit klassieke Franse gerecht van een gepocheerd ei met spinazie en heerlijke kaassaus is ideaal voor op de paastafel. Dit soort paasrecepten zijn perfect voor zowel het ontbijt, de lunch of de brunch. Zo kun je prima uitslapen met Pasen. Met dit broodje heb je gegarandeerd succes!
> naar het recept voor oeufs florentine
Broodpudding van feeststol met vanille en sinaasappel
Broodpudding – ook wel bodding genoemd – wordt al eeuwen lang gegeten in Nederland. Zet deze Pasen een broodpudding op tafel met bijvoorbeeld je overgebleven feeststol. Ideaal voor Tweede Paasdag. Heerlijk als toetje of zelfs bij de brunch!
> naar het recept voor broodpudding van feesstol met vanille en sinaasappel
Onze tips
Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken
11x recepten voor Koningsdag
5x het lekkerste asperge recept
The battle of the chefs: wie kan het beste asperges bereiden?
15x toetjes in een glaasje
9x recepten met aubergine die je meteen wil maken
7x de lekkerste recepten met groene asperges
Slagroomtaart: 5x verrassende recepten voor een verjaardag
Willem van Santen
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.