Advertentie
Zoete recepten
We pakken graag uit met Pasen. Niet alleen omdat het voorjaar van start is gegaan natuurlijk, ook om fijne momenten te delen met familie en vrienden. En hoe kan dit nu beter dan met lekker eten? Omdat bakken vaak wat voorbereiding en planning vraagt delen we vandaag alvast onze vijf favoriete zoete recepten met je. Zo kom je straks goed voor de dag met Pasen!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Kaneelbroodjes
Deze vrolijke kaneelbroodjes zijn niet alleen lekker met Pasen, eigenlijk kun je deze het hele jaar door wel maken. Het grote voordeel? Ze zijn gemakkelijk te maken en een heerlijke aanvulling op de paastafel. Niet alleen voor het oog, ze smaken ook nog eens ontzettend lekker!
> naar het recept: kaneelbroodjes
Zoete recepten voor Pasen:
Vogelnestjes
In drie simpele stappen zet je deze vogelnestjes op tafel. Veel ingrediënten heb je ook niet nodig, met een reep melkchocolade, wat cornflakes en een aantal paaseitjes ben je er al. Leuk om samen te maken, of met de kinderen. Juist omdat het recept zo gemakkelijk is. Het is dan ook niet voor niets een van onze favoriete zoete recepten!
> naar het recept: vogelnestjes
Abrikozen-bitterkoekjestulband
Ondanks dat dit recept iets bewerkelijker is dan de vogelnestjes mag deze niet op je paastafel ontbreken. Overigens heb je maar een half uur nodig voor deze showstopper. De tulband ziet er niet alleen geweldig uit, zo smaakt ‘ie ook! Bitterkoekjes en abrikozen passen erg goed bij elkaar, probeer maar eens uit!
> naar het recept: abrikozen-bitterkoekjestulband
Citroen-cheesecake
Door deze no-bake cheesecake te maken bezorg je zeker tien mensen een heerlijke stukje taart. Al hoef je niet te delen natuurlijk, nadat je een hap hebt geproefd snappen we heel goed dat je deze taart voor jezelf wilt houden. Je kunt een van deze zoete recepten natuurlijk ook prima op een ander moment maken. Al springt ‘ie er meteen uit op de paastafel door de taart te decoreren met wat paaseitjes.
> naar het recept: citroen-cheesecake
Blondies met hazelnoten en advocaatglazuur
Brownies ken je vast en zeker, maar wat dacht je van blondies? Dit heerlijke baksel maak je met witte chocolade in plaats van pure chocolade, vandaar de naam blondies. Voeg wat hazelnoten toe en je hebt al een geweldig zoet recept voor op de paastafel. Wil je nog grootser uitpakken? Maak dan de snelle advocaatglazuur voor het echte wow-effect!
> naar het recept: blondies met hazelnoten en advocaatglazuur
Onze tips
Kaneelbroodjes maken: zo doe je dat
Bourgondisch genieten met de wijnen van Abbotts & Delaunay
Van cake tot taart: 7x zoete recepten van Jamie Oliver
5x kalkoen recepten voor kerst
Kerstdiner met kinderen: 5x de leukste recepten
Nacho ovenschotel: 7x de lekkerste recepten
5x winterse zuurkool recepten
Appel recepten: 9x zoetigheden om te bakken
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.