Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
zoete recepten: abrikozen bitterkoekjes tulband

De lekkerste zoete recepten voor Pasen

In samenwerking met Coop
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Ben je ook zo'n zoetekauw? We begrijpen je helemaal. Zeker tijdens Pasen mogen de lekkerste baksels niet ontbreken. Wij verzamelden alvast onze vijf favorieten. Zet nu de lekkerste zoete recepten op tafel met Coop & Foodies!

Zoete recepten

We pakken graag uit met Pasen. Niet alleen omdat het voorjaar van start is gegaan natuurlijk, ook om fijne momenten te delen met familie en vrienden. En hoe kan dit nu beter dan met lekker eten? Omdat bakken vaak wat voorbereiding en planning vraagt delen we vandaag alvast onze vijf favoriete zoete recepten met je. Zo kom je straks goed voor de dag met Pasen!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Kaneelbroodjes

Deze vrolijke kaneelbroodjes zijn niet alleen lekker met Pasen, eigenlijk kun je deze het hele jaar door wel maken. Het grote voordeel? Ze zijn gemakkelijk te maken en een heerlijke aanvulling op de paastafel. Niet alleen voor het oog, ze smaken ook nog eens ontzettend lekker!

> naar het recept: kaneelbroodjes

kaneelbroodjes

Zoete recepten voor Pasen:

Vogelnestjes

In drie simpele stappen zet je deze vogelnestjes op tafel. Veel ingrediënten heb je ook niet nodig, met een reep melkchocolade, wat cornflakes en een aantal paaseitjes ben je er al. Leuk om samen te maken, of met de kinderen. Juist omdat het recept zo gemakkelijk is. Het is dan ook niet voor niets een van onze favoriete zoete recepten!

> naar het recept: vogelnestjes

vogelnestjes

Abrikozen-bitterkoekjestulband

Ondanks dat dit recept iets bewerkelijker is dan de vogelnestjes mag deze niet op je paastafel ontbreken. Overigens heb je maar een half uur nodig voor deze showstopper. De tulband ziet er niet alleen geweldig uit, zo smaakt ‘ie ook! Bitterkoekjes en abrikozen passen erg goed bij elkaar, probeer maar eens uit!

> naar het recept: abrikozen-bitterkoekjestulband

zoete recepten: abrikozen bitterkoekjes tulband

Citroen-cheesecake

Door deze no-bake cheesecake te maken bezorg je zeker tien mensen een heerlijke stukje taart. Al hoef je niet te delen natuurlijk, nadat je een hap hebt geproefd snappen we heel goed dat je deze taart voor jezelf wilt houden. Je kunt een van deze zoete recepten natuurlijk ook prima op een ander moment maken. Al springt ‘ie er meteen uit op de paastafel door de taart te decoreren met wat paaseitjes.

> naar het recept: citroen-cheesecake

zoete recepten: citroen cheesecake

Blondies met hazelnoten en advocaatglazuur

Brownies ken je vast en zeker, maar wat dacht je van blondies? Dit heerlijke baksel maak je met witte chocolade in plaats van pure chocolade, vandaar de naam blondies. Voeg wat hazelnoten toe en je hebt al een geweldig zoet recept voor op de paastafel. Wil je nog grootser uitpakken? Maak dan de snelle advocaatglazuur voor het echte wow-effect!

> naar het recept: blondies met hazelnoten en advocaatglazuur

zoete recepten: blondies

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!