Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Gefrituurde asperges op toast met kruidenmayonaise

Dit zijn de beste hapjes voor de paasborrel

Advertentie

Maak van je paasmiddag een feestje door een gezellige borrel te organiseren. Drankjes in huis? Dan is het tijd voor de volgende stap: de paashapjes. Een geslaagde paasborrel is immers niet compleet zonder deze heerlijke hapjes!

Paasborrel

Natuurlijk mag de paasborrel niet ontbreken tijdens Pasen dit jaar. Maar wat zet je op tafel? Wij helpen je met de lekkerste recepten. Hoef je daar in elk geval niet meer over na te denken… Deze paashapjes zijn elk jaar een succes!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Paashapjes:

Mexicaanse gehaktballen gevuld met kaas

Mexicaanse gehaktballen gevuld met kaas

Alle ballen verzamelen! Serveer de balletjes in deze heerlijke saus en vertel niemand wat erin zit. Je verrast met de heerlijk vulling!

Naar het recept
focaccia

Focaccia barese

Het Italiaanse Bari staat bekend om zijn focaccia. Met dit recept haal je hun specialiteit in huis. Om je vingers bij af te likken, al raden we je aan om ‘m eerst even af te laten koelen voor je deze focaccia serveert tijdens de paasborrel.

Naar het recept
Gougères gevuld met ham en selderij

Gougères gevuld met ham en selderij

Hou je van een culinaire uitdaging? Maak dan deze smakelijke gougères. Met het hartige soesje gooi je gegarandeerd hoge ogen met Pasen dit jaar!

Naar het recept
Bladerdeeghapjes met kerst: saucijzenbroodjes

Saucijzenbroodjes

Tover je overheerlijke, zelfgemaakte saucijzenbroodjes om tot een hapje door hem in kleine stukjes te snijden. Onze tip? Maak er wat extra, waarschijnlijk kun je zelf ook niet van deze paashapjes afblijven.

Naar het recept
Gefrituurde asperges op toast met kruidenmayonaise

Gefrituurde asperges op toast met kruidenmayonaise

Is het aspergeseizoen weer begonnen? Vier het met dit feestelijke paashapje. Waarschijnlijk heb je er nooit aan gedacht om asperges te frituren, maar bij de paasborrel kan het prima.

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!