Paasborrel

Natuurlijk mag de paasborrel niet ontbreken tijdens Pasen dit jaar. Maar wat zet je op tafel? Wij helpen je met de lekkerste recepten. Proost!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Mediterrane gehaktballetjes

Alle ballen verzamelen! En dan het liefst in deze lekkere saus. Drankje erbij en de paasborrel kan van start gaan.

mediterrane Gehaktballetjes

Focaccia barese

De specialiteit uit het Italiaanse Bari is deze yummy focaccia. Met dit recept haal je hem zo uit je eigen oven. Om je vingers bij af te likken, al raden we je aan om ‘m eerst even af te laten koelen voor je deze focaccia serveert tijdens de paasborrel.

Paasborrel: focaccia

Gougères gevuld met ham en selderij

Hou je van een culinaire uitdaging? Maak dan deze smakelijke gougères. Zo heb je gegarandeerd succes met Pasen dit jaar!

Paasborrel: gougères gevuld met ham en selderij

Paasborrel: saucijzenbroodjes

Tover je overheerlijke, zelfgemaakte saucijzenbroodjes om tot een hapje door hem in kleine stukjes te snijden. Onze tip? Maak er wat extra, waarschijnlijk kun je er zelf niet van afblijven. Yum!

Zelf saucijzenbroodjes maken

Gefrituurde asperges op toast met kruidenmayonaise

Yes, ze zijn er weer! Daar profiteren we van met dit heerlijke hapje. Waarschijnlijk heb je er nooit aan gedacht om asperges te frituren, maar bij de paasborrel kan het prima. Ben je op zoek naar meer recepten met asperges? Bekijk dit lijstje vol inspiratie eens!

Gefrituurde asperges op toast met kruidenmayonaise