Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Quiche met groene asperges

5x de beste paaslunch recepten

Advertentie

Lunch o’clock! Weet jij al welke paaslunch recepten je gaat maken? Serveer deze gerechten met Pasen en je zit sowieso goed.

Vergeet de klassieke paasbrunch of het paasontbijt, een paaslunch combineert the best of both worlds! Je hoeft er niet vroeg je bed voor uit en hebt wat meer tijd om deze lekkere paaslunch recepten voor te bereiden. Zo kun je met gemak een kommetje soep of wat lekkers uit te oven op tafel toveren.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Paaslunch recepten:

gazpacho

Gazpacho

Vind je soep veels te warm in april? Met de koude variant – gazpacho- heb je toch een lekkere en lichte starter.

Naar het recept
Turkse eieren

Turkse eieren

Zeg je paasbrunch, dan zeg je ei. In plaats van het traditionele gekookte ei naast je bord, kiezen we dit jaar voor de Turkse versie met yoghurt. Mhhhh…

Naar het recept
Cover voor

Beenham met honing en koriander

Gemakkelijk voor te bereiden en zowel koud als warm erg lekker. Serveer het vlees op brood of als een lekker bijgerecht.

Naar het recept
Quiche met groene asperges

Quiche met groene asperges

Een klassieker op de paastafel. Groene asperges zijn lekker voorjaarsachtig. Garneer hem met eetbare bloemen om er een eyecatcher van te maken.

Naar het recept
Gevuld paasbrood met ei en zalm

Gevuld paasbrood met ei en zalm

Pasen met het brood van Edwin Klaassen, zo zien we het bij foodies graag. Zeker als er zo’n onweerstaanbaar lekkere vulling in zit.

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!