Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Rockyroads met paaseitjes

Rockyroads met paaseitjes

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • ca. 3 uur wachttijdca. 3 u. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 25

Ingrediënten

De weg naar Pasen is geplaveid met…crunchy paaseitjes! Maak deze rocky roads en probeer er maar eens af te blijven tot het paasfeest aanbreekt.

Bereiding

  1. Smelt de pure chocolade, de melkchocolade, de boter en de stroop in een hittebestendige kom boven een pan kokend water (au bain-marie) of in de magnetron op lage stand, elke ca. 30  seconden roerend.

  2. Roer de biscuitjes, de minimarshmallows en de stukjes Crunchiereep door de chocolade. Bekleed een vierkant bakblik (ca. 22×22 cm) met een dubbele laag vershoudfolie. Verdeel het chocolademengsel eroverheen en strijk het oppervlak egaal maar grillig uit. Halveer sommige paaseieren. Druk de paaseieren in het chocolademengsel. Zet minimaal 3 uur of 1 nacht in de koelkast. Snijd voor het opdienen in blokjes.

Per portie: 178 kcal | 20 g koolhydraten | 2 g eiwit | 10 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Vinnie Whiteman Styling: Morag Farouhar Foodstyling: Adam Bush

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (10 stemmen)