Bereiding
1. Smelt de pure chocolade, de melkchocolade, de boter en de stroop in een hittebestendige kom boven een pan kokend water (au bain-marie) of in de magnetron op lage stand, elke ca. 30 seconden roerend.
2. Roer de biscuitjes, de minimarshmallows en de stukjes Crunchiereep door de chocolade. Bekleed een vierkant bakblik (ca. 22×22 cm) met een dubbele laag vershoudfolie. Verdeel het chocolademengsel eroverheen en strijk het oppervlak egaal maar grillig uit. Halveer sommige paaseieren. Druk de paaseieren in het chocolademengsel. Zet minimaal 3 uur of 1 nacht in de koelkast. Snijd voor het opdienen in blokjes.
Per stuk: ca. 178 kcal
2 g eiwit | 10 g vet | 20 g koolhydraten
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Vinnie Whiteman Styling: Morag Farouhar Foodstyling: Adam Bush