Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
bord met biefstuk en asperges

Dit is hét ultieme paasmenu

De paasdagen staan voor de deur. Dat betekent een weekend lang uitgebreid tafelen. Dit is dus bij uitstek het moment om uit te pakken en wat speciaals op tafel te zetten. Dat doe je met dit heerlijke paasmenu.

Lees verder na de advertentie

Paasmenu

Moet je het paasmenu nog samenstellen en weet je nog niet wat je op tafel wil zetten? Geen paniek! Wij hebben speciaal voor Pasen een heerlijk menu voor je klaargezet, vol met onze favoriete smaken van het voorjaar. Natuurlijk hebben we nog veel meer recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten voor Pasen. Zo koken wij graag met het witte goud en (chocolade)eieren. Krijg jij hier ook trek van? Laat je dan inspireren door dit paasmenu. Succes gegarandeerd!

Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Paasmenu recepten

We hebben het menu samengesteld aan de hand van vis-, vlees- en vegetarische opties. Zo kun jij met gemak het menu verder samenstellen aan de hand van de dieetwensen van je gasten!

Voorgerecht

Mini steak tartare met mosterdmayo en groene asperges

Mini steak tartare met mosterdmayo en groene asperges

Deze schattige hapjes zijn ideaal om het Paasdiner mee te starten. Je kunt er zoveel serveren per persoon als je wilt natuurlijk, maar pas op: je wilt er van blijven eten.

Naar het recept
Aardappelkoekjes met lente-ui en gerookte zalm

Aardappelkoekjes met lente-ui en gerookte zalm

Een makkelijk recept dat luxe uitstraalt op tafel! Deze aardappelkoekjes met lente-ui en gerookte zalm zijn een perfecte combinatie van hartig en fris. Ideaal als feestelijk voorgerecht!

Naar het recept
Tarte tatin met cherrytomaten en vanille

Tarte tatin met cherrytomaten en vanille

Een tarte tatin is een zoet Frans gebak. Maar wist je dat je deze taart ook hartig kunt maken met cherrytomaten en wat vanille? Dit recept voor tarte tatin is een verrassende hartige twist op de klassieker.

Naar het recept

Tip!

Hoofdgerecht

Asperges met biefstuk en hasselback potatoes

Asperges met biefstuk en hasselback potatoes

Bij ons het vaste prik; asperges op tafel tijdens de paasdagen. En in dit menu voor Pasen gaan wij voor klassiek. Zo komen de asperges het beste tot hun recht. We serveren het witte goud met biefstuk en hasselback patatoes. Wel zo feestelijk. Van zo’n heerlijk hoofdgerecht wordt toch iedereen blij?

Naar het recept
Snoekbaars en papillote met groente en citroen

Snoekbaars en papillote met groente en citroen

Door de vis in bakpapier te garen met verse groenten en citroen blijven alle sappen en aroma’s perfect behouden. Een elegant en licht gerecht voor een heerlijk diner!

Naar het recept
Gevulde portobello met risotto

Gevulde portobello met risotto

Een portobelle gevuld met risotto klinkt misschien vrij simpel, maar wacht maar tot je de eerste hap proeft. Wat een heerlijke smaken, mede door de Parmezaanse kaas en verse tijm! Tip: voeg wat citroen toe voor een frisse touch!

Naar het recept

Nagerecht

Advocaat-chocoladetaart voor Pasen

Advocaat-chocoladetaart voor Pasen

Jaren geleden sierde deze prachtige feestelijke taart de cover van ons paasnummer, maar deze taart is nog steeds tijdloos lekker. Pak je oude Foodies erbij of klik gewoon op onderstaande link om hem te maken. Vergeet ‘m vooral niet rijkelijk met (paas)eitjes te versieren. Zo is ‘ie helemaal in thema!

Naar het recept
Amandelpavlova met citroenroom

Amandelpavlova met citroenroom

Een tongstrelende traktatie, deze amandelpavlova met citroenroom. Geniet met je ogen dicht van het schuim, de citroenroom en de frambozen.

Naar het recept
Perziken in saffraansiroop met hangop en pistachekruimels

Perziken in saffraansiroop met hangop en pistachekruimels

Deze perziken in siroop, met romige hangop en knapperige koekkruimels zijn samen hét ideale toetje voor wie buiten eet, beloofd.

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Julie van den Berg

Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!