Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Gevulde portobello met risotto

Gevulde portobello met risotto

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.

  2. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de sjalot en knoflook aan. Doe de risottorijst erbij en bak tot de rijst glazig wordt. Blus af met de witte wijn.

  3. Voeg nu een grote soeplepel groentebouillon toe aan de rijst. Wacht tot het vocht is opgenomen en voeg dan de volgende soeplepel toe. Blijf ondertussen goed roeren en herhaal dit proces tot de rijst beetgaar is. Doe dan de olijven, bladselderij en Parmezaanse erbij en meng ze door de risotto.

  4. Hol de portobello’s uit, vet ze in met olijfolie en bestrooi met zout en peper naar smaak. Vul de portobellos met de risotto en bak ze 8 minuten in de oven. Garneer ten slotte met de tijm

Fotografie: Mitchell van Voorbergen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Groente Menu’s

€ 34,99
Cover Groente Menu's