Voorgerechten voor Pasen
Pak je dit jaar helemaal uit met Pasen? Dan staat er natuurlijk een uitgebreid diner op tafel, minimaal drie gangen. Wij verzamelden de lekkerste voorgerechten voor Pasen, mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie. Welke kies jij?
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
1. Bietencarpaccio met gepofte knoflook
Carpaccio van rund is natuurlijk een klassiek voorgerecht, maar deze keer kiezen we voor de vegetarische variant. Bietjes lenen zich daar ook nog eens perfect voor.
2. Voorgerechten voor Pasen: spicy garnalencocktail
Het is misschien niet de meest originele keuze, maar wel makkelijk én lekker. Serveer je lekkere traktatie in een mooi glas en iedereen zal je overladen met complimentjes.
3. Saladenestje met gepocheerd ei
Zonde om je alleen tijdens de brunch een eiergerecht te serveren. Deze salade met knapperige groenten is dan ook perfect om je gangendiner mee af te trappen wat ons betreft.
4. Steak tartare
Een steak tartare als voorgerecht voor Pasen: dat smaakt naar meer! Let er wel op dat je écht verse eidooiers gebruikt.
5. Bloemkool-kaassoep met tijmcroutons
Bewaar de pompoensoep voor kerst en serveer een verrukkelijke bloemkool-kaassoep als voorgerecht voor Pasen.
6. Voorgerechten voor Pasen: ceviche
Voor deze ceviche gebruiken we hele verse zeebaars. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een zuurtje, peper en lekkere kruiden.
7. Rosbiefrolletjes met roomkaas en groene asperges
Zeg je voorjaar, dan zeg je aspergeseizoen. Maak daar met de feestdagen gebruik van en serveer rosbiefrolletjes met roomkaas en groene asperges als voorgerecht voor Pasen.