1. Bietencarpaccio met gepofte knoflook

Carpaccio van rund is een klassiek voorgerecht, maar deze keer kiezen we voor de vegetarische variant. Bietjes lenen zich daar perfect voor.

vegetarisch recept

2. Spicy garnalencocktail

Het is misschien niet de meest originele keuze, maar wel makkelijk én lekker. Serveer je lekkere traktatie in een mooi glas en iedereen zal je overladen met complimentjes.

garnalencocktail

3. Saladenestje met gepocheerd ei

Zonde om je alleen tijdens de brunch een eiergerecht te serveren. Deze salade met knapperige groenten is dan ook perfect om je meergangendiner mee af te trappen.

Saladenestje met gepocheerd ei

4. Steak tartare

Een steak tartare als voorgerecht voor Pasen: dat smaakt naar meer! Let er wel op dat je écht verse eidooiers gebruikt.

Steak tartare

5. Bloemkool-kaassoep met tijmcroutons

Bewaar de pompoensoep voor kerst en serveer een verrukkelijke bloemkool-kaassoep als voorgerecht voor Pasen.

Bloemkool-kaassoep met tijmcroutons

6. Ceviche

Voor deze ceviche gebruiken we hele verse zeebaars. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een zuurtje, peper en lekkere kruiden.

Ceviche

7. Rosbiefrolletjes met roomkaas en groene asperges

Zeg je voorjaar, dan zeg je aspergeseizoen. Maak daar met de feestdagen gebruik van en serveer rosbiefrolletjes met roomkaas en groene asperges als voorgerecht voor Pasen.

Benieuwd naar meer overheerlijke recepten voor Pasen? We hebben de lekkerste gerechten voor je brunch en diner verzameld in foodies april. Ren snel naar de winkel om jouw exemplaar te bemachtigen en verzeker jezelf van een feestje op tafel.