Rosbiefrolletjes met roomkaas en groene asperges
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Snijd de houterige uiteinden van de asperges. Halveer de asperges. Blancheer de asperges ca. 2 minuten in kokend water. Koel de asperges af in ijswater. Pel en snipper de sjalot. Meng de sjalot door de roomkaas en breng op smaak met zout en peper.
Leg op iedere plak rosbief een beetje roomkaas en een stuk asperge en rol op tot een strak rolletje. Herhaal met alle plakken rosbief en roomkaas. Verdeel telkens 5 rolletjes over borden.
Was de kervel en schud hem goed droog. Hak de bieslook en de kervel grof. Meng de olijfolie met de sherryazijn en meng er de kruiden doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Schep de dressing over de rosbiefrolletjes. Bestrooi de rosbiefrolletjes met roomkaas en groene asperges met grof gemalen zwarte peper.