Bakken voor Pasen

Koekjes, taart of toch rocky roads; wat ga je samen bakken voor Pasen? Wij hebben wel een paar heerlijke suggesties voor je. Dus hup; handjes uit de mouwen en beginnen maar! Met deze heerlijke bakrecepten ben je samen wel even zoet in de keuken.

Wil je iedere week de lekkerste bakrecepten ontvangen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Rocky roads met paaseitjes

De weg naar Pasen is geplaveid met… crunchy paaseitjes! Maak deze rocky roads en probeer er maar eens af te blijven tot het paasfeest aanbreekt. Dit gebak is ook ideaal om alle chocolade-eitjes na de paasdagen mee op te maken. Lekker no waste!

> naar het recept: rocky roads met paaseitjes

bakken pasen kinderen

Rocky road cheesecake bars

Heb je de smaak te pakken? Probeer dan ook eens deze rocky roads met cheesecake topping. Dit gebak staat reuze feestelijk en is ook nog eens waanzinnig lekker. Wel oppassen dat je niet alle eitjes al tijdens het bakken oppeuzelt.

> naar het recept: rocky road cheesecake bars

Rocky road cheesecake bars bakken voor Pasen

Snickerdoodles

Deze simpele kaneelkoekjes zijn een Amerikaanse klassieker. Zacht aan de binnenkant en lekker knapperig van buiten. Haast verslavend, zo lekker vinden we ze. Duik de keuken in en begin snel met kneden!

> naar het recept: snickerdoodles

snickerdoodles

Chocoladecupcakes voor Pasen

Wil jij deze paasdagen indruk maken? Bak dan deze vrolijke chocoladecupcakes voor Pasen. Leuk om samen met je (klein)kinderen te bakken en versieren. Een beetje kliederen mag, toch?

> naar het recept: chocoladecupcakes voor Pasen

Chocoladecupcakes voor bakken Pasen

Citrus, amandel en yoghurtcake

Deze frisse yoghurtcake met citrus maak je in een mum van tijd. Tip van ons: de cake is het lekkerste wanneer je ‘m warm serveert met een kopje thee of koffie erbij. Perfect om te serveren bij de paasbrunch.

> naar het recept: citrus, amandel en yoghurtcake

yoghurtcake bakken voor pasen

Bakken voor Pasen: asperges in bladerdeeg

Hoera, het is weer aspergetijd. En hoe kun je dat nou beter vieren dan met een lekker hapje? Deze bladerdeeghapjes zijn erg eenvoudig om te bakken voor Pasen. Zelfs de kleinste koks kunnen er mee uit de voeten. Kleine moeite, groots resultaat.

> naar het recept: asperges in bladerdeeg

asperges

Lees ook: