Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Chocoladecupcakes voor Pasen

Paasgebak: 5x leuke recepten voor kinderen

Advertentie

De paasdagen staan voor de deur; het moment om samen te zijn. Duik deze paasdagen eens samen de keuken in en ga dit paasgebak bakken met je (klein)kinderen. Zo kan je de gevonden eieren gelijk goed gebruiken!

Koekjes, taart of toch rocky roads; wat ga je samen bakken voor Pasen? Wij hebben wel een paar heerlijke suggesties voor paasgebak voor je. Dus hup; handjes uit de mouwen en beginnen maar! Met deze heerlijke bakrecepten ben je samen wel even zoet in de keuken.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Paasgebak

Cover voor

Rockyroads met paaseitjes

De weg naar Pasen is geplaveid met… crunchy paaseitjes! Maak deze rocky roads en probeer er maar eens af te blijven tot het paasfeest aanbreekt. Dit gebak is ook ideaal om alle chocolade-eitjes na de paasdagen mee op te maken. Lekker no waste!

Naar het recept
Rocky road cheesecake bars voor Pasen

Rocky road cheesecake bars voor Pasen

Heb je de smaak te pakken? Probeer dan ook eens deze rocky roads met cheesecake topping. Dit gebak staat reuze feestelijk en is ook nog eens waanzinnig lekker. Wel oppassen dat je niet alle eitjes al tijdens het bakken oppeuzelt.

Naar het recept
snickerdoodles

Snickerdoodles

Deze simpele kaneelkoekjes zijn een Amerikaanse klassieker. Zacht aan de binnenkant en lekker knapperig van buiten. Haast verslavend, zo lekker vinden we ze. Duik de keuken in en begin snel met kneden!

Naar het recept
Chocoladecupcakes voor Pasen

Chocoladecupcakes voor Pasen

Wil jij deze paasdagen indruk maken? Bak dan deze vrolijke chocoladecupcakes voor Pasen. Leuk om samen met je (klein)kinderen te bakken en versieren. Een beetje kliederen mag, toch?

Naar het recept
Cover voor

Citrus, amandel en yoghurtcake

Deze frisse yoghurtcake met citrus maak je in een mum van tijd. Tip van ons: de cake is het lekkerste wanneer je ‘m warm serveert met een kopje thee of koffie erbij. Perfect om te serveren bij de paasbrunch.

Naar het recept
asperges bladerdeeg

Asperges in bladerdeeg

Hoera, het is weer aspergetijd. En hoe kun je dat nou beter vieren dan met een lekker hapje? Deze bladerdeeghapjes zijn erg eenvoudig om te bakken voor Pasen. Zelfs de kleinste koks kunnen er mee uit de voeten. Kleine moeite, groots resultaat.

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!