Kaneelbroodjes bakken
Kaneelbroodjes, cinnamon buns, cinnamon rolls, kardemom broodjes: ze bestaan in allerlei soorten en maten. Deze van oorsprong Scandinavische lekkernij vind je tegenwoordig ook in Nederland bij menig bakker of koffiezaak. Met deze recepten kun je nu makkelijk zelf kaneelbroodjes bakken. En het leuke van zelf bakken: je geniet de hele dag van die heerlijke geur in je huis!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Cinnamon rolls
Cinnamon rolls, oftewel kaneelbroodjes op z’n Engels. Heerlijk bij een high tea, of gewoon zo, omdat ze zo lekker zijn.
> naar het recept: cinnamon rolls
Kaneelbroodjes met MonChoucrème
Je kunt kaneelbroodjes los van elkaar op een bakplaat bakken, maar ook leuk om ze als breekbrood in een grote ovenschaal bij elkaar te stoppen. Lekker met een dikke laag MonChoucrème eroverheen.
> naar het recept: kaneelbroodjes met MonChoucrème
Kaneelbrood bakken
Je kunt ook eens een groot kaneelbrood bakken. Lekker om een dikke plak vanaf te snijden, met een laagje boter en misschien zelfs wat extra kaneelsuiker. Mmm!
> naar het recept: kaneelbrood
Kaneelbrood met kwarkglazuur
Het mag dan nog even duren voor het weer kerst is, al kan dit feestelijke brood eigenlijk best elke dag wat ons betreft.
> naar het recept: kaneelbrood met kwarkglazuur
Cinnamon bun koekjes
Is het een koekje? Is het een broodje? Dit recept is gewoon een beetje van beide. Over één ding zul je het vast eens zijn met ons; ze zijn onweerstaanbaar lekker.
> naar het recept: cinnamon bun koekjes