Dit jaar maakt Foodies er samen met Coop er een bont paasfeest van. Word wakker met de geur van wentelteefjes, warm je na het zoeken van de eitjes in de tuin op met een heerlijke lentesoep en maak het ‘s avonds gezellig bij een fijne borrel met zelfgemaakt brood en een heleboel lekkere hapjes. Krijg je al trek? Dat komt goed uit, want Foodies en Coop hebben voor jou deze heerlijke paasrecepten verzameld in een GRATIS minifoodies! Je kunt jouw exemplaar hier downloaden.

Weinig moeite, groots resultaat

Voor hét perfecte paasdiner hoef je geen uren in de keuken te staan. Met slechts een paar ingrediënten en kruiden zet jij een waanzinnige hartige spinazietaart met ricotta en zalm op tafel. Met de bereiding ben je slechts 25 minuten bezig en daarna doet de oven de rest. Kun jij in de tussentijd alvast aan de slag met het breekbrood met olijven, salami en kaas. Of schenk je favoriete drankje in en geniet extra van de quality time met je dierbaren.

Het kan nóg makkelijker

Voor je nu aan de slag gaat met het maken van een boodschappenlijstje: dat is niet nodig! Coop maakt het je dit jaar wel wel heel eenvoudig om van Pasen een groot succes te maken. Vanaf nu bezorgen zij jouw boodschappen.GRATIS thuis met de kortingscode pasen21. Hoe dat werkt? Kies je favoriete paasrecepten uit op coop.nl/paasrecepten en voeg de benodigde ingrediënten met één druk op te knop toe aan je winkelmandje. Heb je ook nog een pak melk nodig of is je havermout op? Geen enkel probleem! Je kunt gelijk je overige boodschappen bestellen. Zeg maar dag tegen het slepen met boodschappentassen of terugfietsen omdat je iets vergeten bent!

Zin om er een fantastische Pasen van te maken? 

Kies jouw favoriete paasrecepten hier