Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Witte koffie-karamelijstaart

3x ijstaart recepten

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Geen wekker, nog een keer omdraaien en zonlicht dat in een streepje langs het gordijn naar binnen komt. Zal het dan echt? Ja hoor, het is weekend! Bij uitstek hét moment om te bakken. Wij zochten onze favoriete ijstaart recepten bij elkaar. Ga jij een ijstaart maken komend weekend? Deel je weekendbaksels op Instagram, tag ons en gebruik #iamfoodies!

IJstaart recepten

Het is zomer en je hebt zin in zoet. Je kunt natuurlijk een taart bakken, of zelf ijs maken. Maar als je niet kunt kiezen tussen taart of ijs, waarom dan niet gaan voor ijstaart? Speciaal voor de zomer  die in aantocht is hebben we daarom een aantal leuke ijstaart recepten op een rij gezet. Daarmee zorg je voor verkoeling én die zoete kick!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
malteser ijstaart

Malteser ijstaart

Wie is er geen fan van Maltesers? Met die verslavend lekkere chocoladesnack maak je de lekkerste Malteser-chocoladecheesecake. Of, bij warm weer, tover je ze om tot een fantastische ijstaart.

Naar het recept
Toetjes voor kerst: ijstaart met kersen en pure chocolade

IJstaart met kersen en pure chocolade

Kersen en pure chocolade zijn een geweldige combinatie. Nóg lekkerder wanneer je beide in een ijstaart verwerkt. Dat kan gewoon niet mislukken.

Naar het recept
Witte koffie-karamelijstaart

Witte koffie-karamelijstaart

Koffie en karamel, meer argumenten zijn er toch niet nodig om je over te halen? Precies! Deze ijstaart is zoet, romig en ijskoud tegelijk. Precies wat je nodig hebt op een warme zomerdag.

Naar het recept

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!