Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
couscous met bietjes

Couscous met bietjes en geitenkaas

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Een verrassend snel gerecht voor iedere dag. Binnen een kwartier heb je deze lekkere couscous op tafel staan.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Een verrassend snel gerecht voor iedere dag. Binnen een kwartier heb je deze lekkere couscous op tafel staan.

Bereiding

  1. Snijd de bietjes klein. Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit in de olie. Voeg de bietjes en de tijm toe. Doe er de jam en 2 el water bij. Bak ca. 5 minuten door.

  2. Rooster het amandelschaafsel in een droge pan. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verbrokkel de geitenkaas. Roer voor het serveren de bietjes, de amandelen en de geitenkaas door de couscous. Serveer met de rucola.

Per portie: 339 kcal | 24 g koolhydraten | 14 g eiwit | 22 g vet

Foto: Stephan van Raay

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (23 stemmen)