Couscous met gerookte kip en mango
Gemiddeld
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges ruim af. Was de asperges en snijd ze in stukken. Blancheer de asperges ca. 2 minuten in kokend water met wat zout. Giet de asperges af en spoel ze met koud water.
Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in ringen. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de gerookte kipfilet in blokjes. Was de munt, schud hem droog en pluk de blaadjes van de takjes. Snijd de groene peper in de lengte in en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne ringen.
Meng de asperges, de couscous, de paprika, de mango, de kip, de munt en de groene peper met het limoensap en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.