Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
Crostini met MonChou-rucoladip

Crostini met MonChou-rucoladip

In samenwerking met MonChou®
  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Neem ze uit de pan en laat afkoelen. Houd een paar blaadjes rucola achter voor de garnering. Doe de overige rucola samen met 2-3 el olijfolie in een hoge beker en pureer met een staafmixer glad. Voeg de MonChou, de pijnboompitten, de groene olijven en de knoflook toe en pureer alles tot een gladde, romige dip. Breng de dip op smaak met zout en peper.

  2. Bestrijk de plakken stokbrood met wat olie en rooster ze in een koekenpan aan beide kanten goudbruin en knapperig. Verdeel de dip over de crostini’s en garneer met de achtergehouden rucola.

Per portie: 295 kcal | 24 g koolhydraten | 8 g eiwit | 18 g vet

Receptuur en styling: Jacqueline Sluijter Foto’s: Sander Damen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)