
Crostini met mosterd, paté en augurk
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 180⁰C / hetelucht: 160⁰C) en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd het stokbrood in plakken van ca. 1½ centimeter en leg ze op het vel bakpapier. Besprenkel ze met de olijfolie en breng op smaak met een snuf zout en peper. Bak ca. 10 minuten in de warme oven, of tot de plakken brood een goudbruin kleurtje hebben. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Doe de cornichons en de zilveruitjes samen in een kommetje en meng met elkaar. Houd apart.
Beleg elk stukje stokbrood met een laagje van de paté en lepel op elk laagje ½ tl grove mosterd. Lepel daar wat van het cornichon-zilveruitjesmengsel op en decoreer met de blaadjes van de dragon.