Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Crostini met vers gehakte steak tartare

Crostini met vers gehakte steak tartare

In samenwerking met Tefal
  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Alle ingrediënten met de hand hakken heeft iets therapeutisch, maar het duurt ook erg lang. De Tefal 5 second chopper maakt dit klusje een stuk sneller. Probeer maar met dit recept!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Smelt de boter met de knoflook en de olie in een pannetje en laat kort trekken. Leg de broodplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met de knoflookboter. Bak in ca. 15-20 minuten goudbruin en knapperig in de oven.

  2. Pel de sjalot. Doe de sjalot en de kappertjes in de chopper en maal grof met het krachtige roteermes. Voeg het vlees toe en maal tot een grove tartaar. Meng er kort de eidooier en wat zout en peper doorheen.

  3. Verdeel de tartaar over de crostini. Maak af met een halve cornichon en wat fijngesneden bieslook.

Per portie: 131 kcal | 11 g koolhydraten | 8 g eiwit | 6 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)