Bereiding

1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Vet een ovenschaal, waar de sneetjes brood naast elkaar net in passen, in met boter.

2. Halveer de knoflook en bestrijk met het snijvlak beide zijden van de sneetjes brood. Leg de sneetjes naast elkaar in de ovenschaal. Schenk de wijn eroverheen en beleg elk sneetje met 1 plakje ham. Bestrooi met de kaas.

3. Bak de broodjes 20 minuten in de oven. Verhit intussen een klontje boter in een koekenpan en bak er 6 spiegeleieren in. Rasp er wat nootmuskaat overheen. Neem de broodjes uit de oven en leg de eieren erbovenop. Lekker met een frisgroene salade.

Per portie: ca. 391 kcal
21 g eiwit | 20 g vet | 22 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Felicity Cloake Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Huchinson Foodstyling: Sarah Cook