Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Crunchwraps

Crunchwraps

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Als lunch, avondeten of late-night snack; deze crunchwraps kunnen eigenlijk altijd. Heb jij even geluk dat ze hartstikke makkelijk te maken zijn. In nog geen half uur maak je dit heerlijke camping gerecht op de skottelbraai. Roep de rest er maar alvast bij!

Bereiding

  1. Laat de skottelbraai goed heet worden en schenk de olie erin. Bak het gehakt en de ui in ca. 10 minuten rul in de olie. Voeg de knoflook en het komijnzaad toe en bak nog 2 minuten. Voeg de tomatenpassata en de chipotlepasta toe en meng goed door. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de doperwtjes en de mais toe en verwarm nog even goed door.

  2. Schuif het gehaktmengsel naar de buitenrand van de skottelbraai. Verwarm nu 1 grote tortilla in het midden. Strooi wat kaas op de tortilla en verdeel er ¼ van de vulling over. Bestrooi met nog wat kaas en leg er 1 kleine tortilla op. Vouw nu de rand van de grote tortilla over de kleine heen en druk goed aan zodat je een gesloten pakketje hebt. Keer de crunchwrap voorzichtig om, zodat hij niet opengaat. Een grote, brede spatel is handig hierbij. Bak nog 2 minuten.

  3. Verplaats de gebakken crunchwrap naar de rand van de skottelbraai om hem warm te houden terwijl je de rest van de crunchwraps op dezelfde manier maakt.

Per portie: 536 kcal | 42 g koolhydraten | 32 g eiwit | 22 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)