Crunchwraps
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Laat de skottelbraai goed heet worden en schenk de olie erin. Bak het gehakt en de ui in ca. 10 minuten rul in de olie. Voeg de knoflook en het komijnzaad toe en bak nog 2 minuten. Voeg de tomatenpassata en de chipotlepasta toe en meng goed door. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de doperwtjes en de mais toe en verwarm nog even goed door.
Schuif het gehaktmengsel naar de buitenrand van de skottelbraai. Verwarm nu 1 grote tortilla in het midden. Strooi wat kaas op de tortilla en verdeel er ¼ van de vulling over. Bestrooi met nog wat kaas en leg er 1 kleine tortilla op. Vouw nu de rand van de grote tortilla over de kleine heen en druk goed aan zodat je een gesloten pakketje hebt. Keer de crunchwrap voorzichtig om, zodat hij niet opengaat. Een grote, brede spatel is handig hierbij. Bak nog 2 minuten.
Verplaats de gebakken crunchwrap naar de rand van de skottelbraai om hem warm te houden terwijl je de rest van de crunchwraps op dezelfde manier maakt.