Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cupcakes met amarenekersen en chocolade

Cupcakes met amarenekersen en chocolade

  • Gemiddeld

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 16

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de boter met de suiker en een snufje zout tot een romig mengsel. Voeg al kloppend de eieren, de bloem en het bakpoeder toe.

  2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Laat de kersen uitlekken. Hak beide soorten chocolade in grove stukken. Roer de kersen en de chocolade door het cakebeslag en schep het beslag met behulp van 2 lepels in de cakevormpjes. Bak de cupcakes ca. 25 minuten in de oven.

  3. Neem de cupcakes uit de oven en laat ze afkoelen.

Servies etc.: Dille & Kamille, Lifestyle en Subba, eigen collectie, Wim Pollmann

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)