Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Curryballetjes met pinda-kokoskruim

Curryballetjes met pinda-kokoskruim

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
5

Ingrediënten

Voor de gehaktballetjes

Een tikje pittig, bomvol smaak en vooral heel erg lekker. Met dit borrelhapje maak je er hoe dan ook een Thais feestje van.

Bereiding

  1. Week voor de gehaktballetjes het witbrood in de kokosmelk. Voeg alle overige ingrediënten toe en kneed tot een egale massa. Vorm kleine balletjes van het gehaktmengsel en rol ze tussen je handpalmen rond.

  2. Verhit de boter en de olie in een braadpan en bak er de gehaktballetjes ca. 15 minuten in. Keer de balletjes regelmatig om zodat ze rondom goudbruin worden. Doe de balletjes in een schaal en bestrooi met de seroendeng. Schud goed om zodat de balletjes rondom bedekt zijn.

Per portie (6): 290 kcal | 11 g koolhydraten | 13 g eiwit | 22 g vet

Foto's & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)