Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Ideale cocktail voor kerst: Dark and stormy punch and pomegranate and bourbon smash

Dark & stormy punch

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Meng in een kan 150 g ananas met de rum, het limoensap, een snufje nootmuskaat, een snufje kaneelpoeder en een snufje gemberpoeder. Prak met een houten cocktailstamper de ananas grof, zodat de sappen vrijkomen.

  2. 2. Vul 2 glazen (rodewijnglazen of highballglazen) met ijs en verdeel het ananas-rummengsel erover. Vul aan met het gemberbier. Roer voorzichtig om. Garneer met extra ananas en de limoenparten.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Hannah Guinnes Foto’s: Alex Luck Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Adam Bush

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (4 stemmen)