De meest luxe snelle quiche: broccoli, gorgonzola & walnoot
Eenvoudig
10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd
30 minuten wachttijd30 min. wachttijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C) en bekleed een kleine diepe braadslede met bakpapier. Leg het vel bladerdeeg hierop; dit moet ook de zijkanten bedekken, zodat de vulling erin blijft.
Verdeel de broccoliroosjes, rode ui, chilivlokken, walnoten en gorgonzola gelijkmatig over het deeg.
Klop de slagroom, eieren, citroenschil, zeezout en knoflook door elkaar en schenk dit mengsel over de broccoli en kaas. Zet het geheel 30 minuten in de oven. Het bladerdeeg is dan gaar en in het midden is de quiche nog een beetje vloeibaar.
Laat 10 minuten rusten, in de braadslede, en dien warm op, of op kamertemperatuur.