
Dé ultieme katertosti met kip, camembert en cranberrychutney
Gemiddeld
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Bereiding
Breng alle ingrediënten voor de chutney in een steelpan op middelhoog vuur aan de kook. Zet het vuur zacht en laat ca. 10 minuten doorkoken. Roer regelmatig door. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.
Besmeer de plakken witbrood met boter aan één kant. Pak een grote koekenpan met antiaanbaklaag en leg de plakken brood met de boterkant naar beneden in de pan. Schep op de helft van de plakken royaal chutney en beleg met de camembert, ham en kipfilet. Dek af met de overige plakken brood (boterkant buiten) en druk licht aan.
Zet het vuur middelhoog en bak de tosti’s in de pan aan beide kanten goudbruin. Keer de tosti’s regelmatig zodat ze egaal bruin kleuren en de kaas kan smelten.
Snijd de tosti’s in tweeën en laat ze een beetje afkoelen. Serveer met extra chutney.