Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
fool's gold sandwich

Denvers fool’s gold sandwich

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Het verhaal gaat dat Elvis ooit midden in de nacht een vliegtuig pakte van Memphis naar Denver om een fool’s gold sandwich te eten. Een vliegtuig hoef je niet te pakken, je maakt hem in je eigen keuken. Net zo lekker!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 190°C / hetelucht: 170°). Verdeel de boter in een dunne laag over de buitenkant van het stokbrood. Bak het stokbrood ca. 15 minuten in de oven om hem te verwarmen en een knapperig laagje te creëren.

  2. Bak het ontbijtspek in een droge koekenpan knapperig. Haal het brood uit de oven en halveer in de lengte. Besmeer de onderste helft van het brood met pindakaas en beleg met de bacon. Besmeer de bovenste helft met jam. Leg beide  helften op elkaar en druk het brood goed aan. Snijd in ca. 12 stukken.

Per portie: 445 kcal | 32 g koolhydraten | 17 g eiwit | 27 g vet

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Jennifer Joyce

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)