Bereiding

  1. Meng in een kommetje alle ingrediënten voor de remouladesaus. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor (elektrisch: 175°c / hetelucht: 155°C). Kerf de huid van de vis over de breedte een paar keer licht in met een mesje. Vul de buikholtes van de vis met de citroen, de dille, de citroentijm en de oregano. Neem 2 takjes van alles per vis.
  2. Leg de venkel op een met bakpapier beklede bakplaat en sprenkel er een beetje olij folie overheen. Leg de vis erbovenop. Bestrooi het geheel met zout en peper.
  3. Bak de vis 15-20 minuten in de oven. Garneer met de overgebleven venkeltopjes en serveer met de remouladesaus.
Ayinger Urweisse

Lekker met een

Ayinger Urweisse
€1,79

Van diner naar lunch

De volgende dag nog iets over? Maak er morgen nog aardappel-viskoekjes van!

Per portie: ca. 518 kcal
52 g eiwit | 24 g vet | 17 g koolhydraten

Receptuur: Jacqueline Sluij ter Foto’s: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren