Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
dropijs

Laurierdropijs

  • Gemiddeld

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Maal de laurierdrop fijn in een koffiemolen of keukenmachine.

  2. Verhit de melk met de suiker en de gemalen laurierdrop al roerend op laag vuur tot de laurierdrop en de suiker gesmolten zijn. Breng daarbij de melk niet aan de kook. Zet het vuur uit en laat het mengsel zo snel mogelijk afkoelen.*

  3. Ā Zeef het mengsel, voeg de slagroom toe en roer goed door elkaar. Schenk het mengsel in de ijsmachine en draai er ijs van.

Fotoā€™s: Eddy HaitjemaĀ  Receptuur: Emil RooijackersĀ  Styling: Femke van WaverenĀ  Foodstyling: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)