Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Dumplings met varkensgehakt en bieslook

Dumplings met varkensgehakt en bieslook

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng in een kom het gehakt met de knoflook, de gember, ¾ van de bieslook en een flinke snuf zout en peper. Neem een wontonvel en schep wat vulling in het midden. Maak de vier hoekjes een beetje nat en druk ze tegen elkaar aan zodat er een goed gesloten ‘zakje’ ontstaat. Herhaal met de overige vellen en vulling en leg de wontons op een met bloem bestoven bord. Dek de wontons af met een schone theedoek zodat ze niet uitdrogen.

  2. Kook de dumplings in een pan met kokend water in 5-6 minuten gaar. Meng intussen de ingrediënten voor de dipsaus door elkaar in een kleine kom. Haal de dumplings met een schuimspaan uit het water en verdeel ze over 4 borden. Garneer de dumplings met de overige bieslook en serveer ze met de dipsaus.

Per portie: 244 kcal | 29 g koolhydraten | 18 g eiwit | 6 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: James Lee Styling: Faye Wears Foodstyling: Libby Silbermann

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)