Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
fusion dumplings

De dumplings van Pinch: Pourquoi pas?

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 40

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de walnoten grof. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in kleine stukjes. Maak de bleekselderij schoon, halveer de stengels in de lengte en snijd ze in reepjes. Meng de walnoten met de peer en de bleekselderij. Voeg de blauwe kaas toe en meng zorgvuldig door elkaar.

  2. Pak 1 wontonvel in je hand en leg er 1-1,5 tl van de vulling op. Maak de randen van het vel vochtig met een beetje water. Vouw het vel over de vulling dubbel tot een driehoek en duw  de lucht eruit. Vouw de korte zijden van de driehoek naar beneden en naar elkaar toe zodat ze overlappen. Maak vochtig met een beetje water en knijp ze samen, pinch!

  3. Verhit een klein beetje olie in een pan en bak er de wontons met de vullingzijde naar beneden op middelhoog vuur in 1-2 minuten goudbruin in. Voeg 150 ml water toe en stoom de wontons ca. 5 minuten met een deksel op de pan. Haal de deksel van de pan en laat het water verdampen. Serveer met een beetje honing en gehakte walnoten.

pinch!

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)