Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Dutch baby pancake met sinaasappel

Dutch baby pancake met sinaasappel

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet een ovenbestendige koekenpan (bij v. een gietijzeren skillet) in de oven en verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Mix intussen de eieren, de bloem, de melk en het sinaasappelextract in een kom tot een glad beslag.

  2. Haal de hete pan voorzichtig uit de oven, doe de boter in de pan en laat hem smelten. Beweeg de pan zodat de boter ook de zij kanten invet. Giet het beslag erin en zet de pan 20-25 minuten terug in de oven. De pannenkoek is klaar als hij luchtig is en de randjes goudbruin. Serveer met de schijfjes sinaasappel.

Per portie: 317 kcal | 21 g koolhydraten | 13 g eiwit | 20 g vet

Receptuur: Anne de Graaf Styling: Alexandra Hereijgers Fotografie: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)