Dutchy Club Sandwich
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Halveer de haringen en snijd de helften schuin in stukken van 4 cm.
Rooster de sneetjes brood in een contactgrill of in de koekenpan met wat olijfolie.
Is het gekookte bietje schoon? Snijd die dan in heel dunne plakjes en druppel daar een beetje citroensap overheen.
Maak een mengsel van de guacamole, de bieslook en 1 eetlepel citroensap. Zout en peper voeg je naar smaak toe.
Smeer de guacamolespread over het geroosterde brood. Verdeel de rucola over 8 sneetjes en leg daar ook de stukken haring, plakken avocado en dunne bietplakjes op.
Deze 8 sneetjes verdeel je over 4 borden. Stapel per bord 2 sneetjes op elkaar. De laatste 4 sneetjes leg je als ‘deksel’ bovenop de club sandwich, met de guacamolespread naar beneden. Snij nu de club sandwiches diagonaal in 2 schuine stukken.