Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Eenvoudige masala-eieren

Eenvoudige masala-eieren

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de eieren met koud water aan de kook en kook ze ca. 6 minuten. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en halveer ze. Was de tomaten en snijd ze in blokjes. Was de koriander en schud hem goed droog. Pluk de blaadjes van de takjes.

  2. Verhit de olie in een pan en fruit er het kerrie-madraspoeder ca. 2 minuten in. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog ca. 1 minuut. Blus het geheel af met de kokosmelk. Laat het geheel ca. 4 minuten koken en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de eieren op laag vuur in de curry. Serveer in kommen en strooi er de korianderblaadjes overheen.

Per portie: 272 kcal | 5 g koolhydraten | 18 g eiwit | 19 g vet

Foto's: Stephan van Raay (F&L) Servies etc.: Subba (subba.nl), eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)