Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
het beste kater food: egg in a hole sandwich

Egg-in-a-hole-sandwich met avocado

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Hollanders houden van brood. Wij weten dat een gat erin een hoop geklieder is tijdens de lunch, maar met de egg in a hole sandwich wil je dat juist!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 120°C / hetelucht: 100°C). Besmeer 4 sneetjes brood aan beide zijden met olijfolie en rooster het brood in een droge koekenpan goudbruin en knapperig. Houd het brood warm in de oven. Steek uit de overige sneetjes brood een cirkel, smeer het brood in met olijfolie en bak het brood aan 1 zijde goudbruin en knapperig in de pan.

  2. Draai het brood om in de pan met de knapperige kant naar boven. Breek boven de cirkels in het brood de eieren. Dek de pan af met een deksel, zet het vuur laag en laat de eieren garen tot de eiwitten zijn gestold.

  3. Haal het brood uit de oven. Besprenkel het brood uit de oven met de chilisaus en beleg met de avocado. Dek de broodjes af met het met ei gevulde brood.

Per portie: 381 kcal | 40 g koolhydraten | 16 g eiwit | 17 g vet

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Jennifer Joyce

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)