Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
elvisburger

Elvisburger door Kim Waninge – het Bananenboek

  • Gemiddeld

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit boter of zonnebloemolie in een koekenpan en bak de hamburgers in een paar minuten goudbruin aan beide kanten.

  2. Bak ondertussen in een andere pan de plakken spek krokant en laat ze uitlekken op keukenpapier. Halveer de banaan en snijd de helften horizontaal doormidden. Bestrijk de 4 stukken banaan met honing en laat ze kort karamelliseren in de koekenpan.

  3. Halveer de hamburgerbroodjes en besmeer de onderste helft met pindakaas. Leg de hamburgers erop, gevolgd door het gebakken spek en de gekarameliseerde banaan.

Dit is er eentje in de categorie: een béétje vreemd, maar wel lekker! The King had een voorliefde voor trashy eten, waarvan de peanut butter, banana and bacon sandwich een van zijn favorieten was. Klinkt als een gekke combinatie, maar je zult al snel ontdekken dat zoet en hartig hierin perfect samensmelten. Eten op eigen risico, want voor je het weet is deze Elvisburger always on your mind.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)