Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
English breakfast

English breakfast

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de vleestomaat en snijd hem in kwarten. Maak de champignons schoon en snijd ze in dikke plakken. Was de tijm, schud hem droog en ris de blaadjes van de takjes. Verhit de boter in een ruime pan en bak er de worstjes ca. 5 minuten rondom in. Leg de plakken bacon, de tomaat en de champignons in de pan en bak nog ca. 5 minuten.

  2. Draai de plakken bacon om en bestrijk ze met de honing. Schuif alles naar 1 kant van de pan en breek de eieren in de pan. Bestrooi het geheel met de tijm, zout en peper. Schep de witte bonen in tomatensaus over de champignons en de tomaten. Bak de eieren in ca. 4 minuten gaar. Serveer in de pan met dikke plakken geroosterd brood.

© Fotografie: Stephan van Raay / Foodstyling & receptuur: Willem van Santen / Styling: Willemijn van der Kamp

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)