Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
espresso martini

Espresso martini

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

De lekkerste cocktail voor de feestdagen: de espresso martini. Even lekker wakker worden met een mooie schuimkraag van espresso en precies genoeg Ketel One Vodka voor een feestelijke avond!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 1

Ingrediënten

De lekkerste cocktail voor de feestdagen: de espresso martini. Even lekker wakker worden met een mooie schuimkraag van espresso en precies genoeg Ketel One Vodka voor een feestelijke avond!
Tip
Gebruik voor je espresso vers gemalen bonen van goede kwaliteit. Zo krijg je espresso met een mooi crema, wat zorgt voor een goede schuimkraag op je martini.

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten behalve de koffieboontjes in de cocktailshaker, het ijs als laatste. Shake heel goed.

  2. Zeef in een gekoeld cocktailglas en garneer met wat koffieboontjes.

Niet zo'n enorme schuimkraag als je dacht? Blijven schudden!

Receptuur en foodstyling: Willem van Santen Fotografie: Rob Kerkvliet Styling: Femke van Wateren 

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (4 stemmen)